Duurzaamheid

Duurzaamheid en MVO; een hot topic en dat blijft vermoedelijk ook nog wel even. Duurzaamheid gaat over duurzame keuzes maken, niet alleen op het gebied van energie, maar zeker ook op het gebied van tijd. Onze visie "dat wat je vandaag doet, moet morgen ook nog waarde hebben". Duurzaamheid speelt op allerlei terreinen van energie tot personeel en van werk tot reizen.

MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kort gezegd komt het erop neer dat u onderneemt met oog voor de ander, de toekomst en de maatschappij. Dus niet alleen eigen gewin, maar gezamenlijk gewin. Levert het ons allen wat op of kost het gewin van de een niet iets kostbaars voor de ander?

Duurzaamheid en MVO zou bovenaan elk lijstje moeten staan. Iedereen zou zich ervan bewust moeten zijn wat zijn of haar eigen stijl van leven en werken voor invloed heeft op het milieu, anderen en toekomstige generaties.

Het is niet iets om even te doen en af te vinken, maar om in te bedden in uw stijl van werken en leven. Altijd een overweging of uw gewin, de ander of het milieu niet teveel kost en of er andere en betere alternatieven zijn waarvoor u ook kunt kiezen. De duurzame gemeenschap groeit en technologie kan u hierbij zeker helpen en soms moet u even terug naar 'vroeger'.

Beter goed gejat dan slecht verzonnen "Let's make it a better world together"

Voor wie?

Iedereen, geen uitzondering.

Wat levert het je op?

  • Moet het iets opleveren?
  • Naast dat het u een goed gevoel kan opleveren, zal het milieu u dankbaar zijn doordat het zich kan herstellen en mooier en divers kan worden. Ook volgende generaties zijn u dankbaar. Moet u daarop wachten? De vraag is "Kunt u daarop wachten"? Het enige antwoord is "Nee, duurzaamheid begint nu en bij uzelf en samen maken we het verschil".
  • L3projects begeleid u graag in trajecten als duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.